Gorila je knižná akcia každý mesiac!

Potvrdené! Gorila prináša každý mesiac vždy novú knižnú akciu, ktorá ti ušetrí desiatky eur!  Prečítaj si podrobnosti v článku, v ktorom nájdeš aj drobnosti – tajnosti Gorily.

🔔 Zľavy a akcie

Kde, kedy a čo? Na jednej super adrese, na ktorej ťa každý deň, týždeň aj mesiac, čakajú knižné akcie od výmyslu džunglieho knižného sveta! A zľavy? do výšky -80%! Klikni na tento odkaz alebo vyťukaj www.gorila.sk/akcie.

Tento mesiac prebieha Aprílová knižná akcia.

 

📧 Najlepšie knižné správy

Ak nemáš čas sledovať super adresu akcií, príde akcia za tebou! Ako? Gorila pravidelne posiela akčné newslettre, ktoré nielen informujú o prebiehajúcich akciách, ale vyberá to najlepšie z knižnofilmovohudobného sveta! A niekedy sú to samé prekvapenia, dokonca aj pre Gorilu 😁. Tu sa môžeš prihlásiť do zasielania newslettra.

😍 Zaujímavosti zo sveta kníh

Zaujímajú ťa pikošky alebo čo každý deň robí, odporúča, fotí, sleduje a niekedy aj tancuje, Gorila? V tom prípade sleduj kroky Gorily na sociálnych sieťach!

👉Gorila na Facebooku

👉Gorila na Instagrame 

👉Gorila na TikToku 

👉Gorila na Threads

💡Gorila e-shop recenzie

Čo dodať na záver? Gorila ťa pozýva preskúmať zákutia knižnej džungle! Ale priprav sa na viac ako 300 000 kníh, e-kníh, filmov či hier 😊

Čaká ťa napríklad:

Ak sa ti niečo zapáči, Gorila vie bleskovo rýchlo poslať balíček, kde budeš chcieť, s poštovným od 0,97€!

Chceš si overiť slová a písmená Gorily? Môžeš! Už viac ako 24 000 recenzií od zákazníkov a 98% spokojnosť so službami Gorily nájdeš na Heuréke alebo na tomto odkaze. 

Apropo, Gorila zvíťazila v súťaži Shoproku 2023, v kategórii Cena kvality: Filmy a hudba.

Kamaráti, prijmite pozvanie a navštívte najväčšiu knižnú džungľu na Slovensku, ktorej kráľuje Gorila 🤩