📚 mix noviniek od Pamely Anderson až po kriminálne Kukučie vajce 👀

Každý mesiac vychádzajú knižné novinky, ktoré čakajú len na teba! Pozri si mix noviniek a vyber si nové čítanie.

Aké knihy vybrala 👑Gorila? Odpoveď je jednoduchá – knižky pre každého! Od detektívok až po romantiku, od Protokolu prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu až po Cukráreň Petry Tóthovej! Dosť bolo úvodu a písmenkov navyše, tieto knižné novinky majú ambíciu stať sa bestsellermi.

 kniha S láskou, Pamela (Pamela Anderson)

Svetová celebrita 90.rokov, ktorú preslávili škandály, ale aj seriály, napísala svoju prvú autobiografiu. Pamela sa po prvýkrát delí o svoj skutočný životný príbeh: príbeh dievčaťa z malého mesta, ktoré sa zapletie do vlastného sna.

 

kniha Atramentovočierne srdce (Robert Galbraith)

Rowlingová napísala, ako Galbraith sa podpísala, nový prípad je na svete! V poradí 6. diel série s Cormoranom Strikeom nesie názov Atramentovočierne srdce, v ktorom vystupuje obľúbená detektívna dvohica Strike a Robin.

kniha Lovec čertov (Juraj Červenák)

Deviata kniha z cyklu historických detektívok o Steinovi a Barbaričovi tentoraz sleduje dobrodružstvá ich pobočníka Bohdana Jaroša, ktorý čelí veľkým problémom v Malom Ríme.

kniha Hlbina (Jozef Karika)

Majstrovský mix kriminálneho trileru a hororu zasadený do dusnej atmosféry Československa šesťdesiatych rokov. Hlbina ponúka samostatný príbeh, no dá sa čítať aj ako prequel románu Strach, jedného z najúspešnejších Karikových trilerov.

kniha Protokol prirodzenej plodnosti a sexuálneho apetítu (Boris Bajer)

Po dvoch úspešných bestselleroch zo všeobecnej výživy (Medicína výživy 1 a 2) sa MUDr. Boris Bajer, PhD. rozhodol upriamiť pozornosť na tému, ktorej sa vo výžive a životospráve venuje žalostne málo pozornosti, a to aj napriek tomu, že je rok čo rok stále aktuálnejším problémom.

kniha Cukráreň Petry Tóthovej (Petra Tóthová)

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jednoducho, mňam knižka!

kniha Ozvena v kostiach (Diana Gabaldon)

Siedmy diel uznávanej knižnej ságy od autorky Diany Gabaldonovej, na základe ktorej vznikol seriál spoločnosti Starz.

kniha Kukučie vajce (Camila Läckberg)

Knižná novinka od kráľovnej severskej krimi s Erikou Falckovou a Patrikom Hedströmom! Fjällbackou otriasajú dve zdanlivo nesúvisiace tragédie a zločin. Vo výstavnej sieni sa nájde mŕtve telo známeho fotografa, zavraždeného len pár dní pred dlho očakávanou vernisážou fotografií.

 

💡 Dobré vedieť: Knižné novinky v predpredaji a vždy so zľavou nájdeš na tomto odkaze.