🎶 Depešáci idú na koncert a Avatar sleduje Cestu vody 💦

Aké je pokračovanie? Také, v ktorom ty budeš súčasťou. 👑Gorila ti vyrozpráva jeden príbeh. Horíš zvedavosťou? Čítaj ďalej!

Kde bolo, tam bolo, pri potulkách knižnou džungľou stretla 👑Gorila Depešákov Adama a Martina, ktorí si vyspevovali nielen nové piesenky skupiny Depeche Mode z albumu Memento Mori, ale aj spomínali, ako išli na koncert do Prahy v roku 1988. A čo spomínali?! Svoje pocity, emócie, príbeh vyrozprávali a knižne vydali v knihe Depešáci. Kniha je to parádna, a veď aj musí! Autormi sú páni, ktorí majú na svojom konte komiksový príbeh legendarnej dvojice Lasicu a Satinského, známa to Radostná správa.

A čo v diaľke 👑Gorila vidí! Avatara, ktorý sleduje Cestu vody! Áno, toho Avatara, ktorý skoro splynul s divokou džungľou. Príbeh rodiny Sullyovcov aka Cesta vody, je jedna veľká filmová všetko! 👑Gorila skoro stratila slová, keď videla film režiséra Jamesa Camerona. Lebo ten, kto pozná tvorbu Camerona, tak vie, že to nie je len potápajúci sa Titanic.

Priprav sa, teraz prichádza finále! Vieš, čo je na tomto všetko najlepšie? Aj ty môžeš zažiť waaau efekt, ktorý sprevádzal  pri potulkách 👑Gorilu! Stačí, ak si nájdeš cestu do knižnej džungle, tu je adresa. Jednoduché, však? 👑Gorila sa teší na návštevu a pozýva ťa na objavovanie zákutí najväčšej džungli na Slovensku – čo do počtu kníh, e-kníh, filmov a hier!