🏁 Veľká cena Knižnej džungle za účasti holandského majstra Formuly 1

Na známosť sa dáva, že koncom marca začína očakávaná Veľká cena Knižnej džungle, v ktorej sa predstavia knihy Formuly 1! Všetci ste srdečne vítaní prečítať si podrobnosti.

👑Gorila napíše tak, ako to je! Je veľký fanúšik najrýchlejších knižných noviniek, ktoré cez písmenká a stránky približujú motošport svet pretekov, pískacích pneumatík a legiend veľkej Formuly 1. Aj preto 👑Gorila zorganizovala Veľkú cenu Knižnej džungle! Na čo sa môžeš tešiť? Na knihy za naaaajceny.

Priprav sa, prehliadka 🏎 najrýchlejších kníh práve začína!

Max

v predpredaji – kniha vychádza 23. 3. 2023

Spoznaj príbeh chlapca, ktorý sa narodil do motošportovej rodiny, vo Formule 1 debutoval ešte skôr, než mal vodičský preukaz, a svoju prvú veľkú cenu vyhral ako 18-ročný. Max Verstappen svojím vzrušujúcim štýlom jazdy rozvíril vody kráľovnej motošportu, nahneval súperov a nadchol fanúšikov.

Formula 1: Legendárne okruhy

v predpredaji – kniha vychádza 31. 3. 2023

Táto unikátna publikácia plná satelitných fotografií s vysokým rozlíšením od spoločnosti Google Earth je fascinujúcim vizuálnym sprievodcom po dvadsiatich šiestich pretekárskych tratiach F1 na všetkých kontinentoch. V neuveriteľných detailoch mapuje legendárne okruhy, ich históriu, pamätné preteky a prináša aj profily pilotov.

Mechanik

najpredávanejšia kniha 2022

Mechanik odhaľuje škandály a tajomstvá, ako aj rivalitu pilotov a tímov. Kniha sleduje Priestleyho na cestách po okruhoch, kde pracoval vo vysokooktánovej atmosfére boxov F1. Hoci sa pozornosť fanúšikov najčastejšie sústreďuje na hviezdnych jazdcov, práve mechanici sú tí, ktorí vytvárajú majstrov sveta, a každá ich chyba môže mať fatálne následky.

Ďalšie knihy s tématikou Formula 1 za skvelú cenu nájdeš na tomto odkaze.