🏆 TOP knižná správa: V júli vychádza autobiografia Karla Gotta, Má cesta za štěstím

Gorila pozná podrobnosti o prvej a jedinej autobiografii legendárneho speváka. Prečítaj si viac o pripravovanej knihe.

Fanúšikovia Karla Gotta sa dočkali! Autobiografia, ktorá mala prísť na knižný svet už minulý rok, oficiálne vychádza 14. júla 2021, v deň nedožitých 82. narodenín speváckej legendy.

Autobiografia Karla Gotta: Má cesta za štěstím

Publikácia obsahuje približne 1800 fotografií a iných obrazových materiálov, z ktorých mnohé ešte neboli zverejnené. Karel Gott sa na sklonku hviezdnej kariéry rozhodol zrekapitulovať svoj výnimočný životný príbeh – napísať vlastnú autobiografiu. Knihu dokončil ešte za svojho života a intenzívne tiež pracoval na obrazovej dokumentácii až do posledných dní.

Otvorene hovorí o svojom súkromí, dcérach, manželstve, ale aj o veciach, ktoré boli doteraz z rôznych dôvodov zahalené rúškom tajomstva. Jeho spomienky siahajú až do najútlejšieho detstva, rozprávajú o rodičoch i širšej rodine, o školských rokoch, o kamarátoch i osobných záľubách, ku ktorým patrilo už v chlapčenských rokoch najmä maľovanie.

Slová Karla Gotta sú mimoriadne úprimné, predovšetkým v záverečných kapitolách, v ktorých opisuje ťažké obdobie zápasu so zákernou chorobou.

Autobiografiu Karla Gotta Má cesta za štěstím si môžeš zakúpiť na Gorila.sk za zvýhodnenú cenu a s poštovným zadarmo.