🏆Najpredávanejšie knihy za mesiac september

Prvé miesto ťa (ne)prekvapí a desiate poteší? TOP 10 najpredávanejších kníh za mesiac september je tu!  

Čo ste čítali v septembri? Gorila vie, preto rýchlo napíše: Romantiku, detektívky a detské knihy! A prečo to tvrdí? Odpoveď je jednoduchá – jej excelentná tabuľka to vypočítala a prepočítala. Nech sa páči, pozrite si septembrový rebríček TOP kníh.

Gorila pripravila rebríček TOP KNÍH, ktorý je zostavený na základe predajnosti za mesiac september 2022.

🥇1. miesto

❤️ kniha Bridgertonovci: A žili šťastne až naveky (Julia Quinn)

Zazvonil zvonec a Bridgertonovcov prišiel koniec! Ale čo sa dialo ďalej? Prečítal Simon niekedy otcove listy? Stali sa Francesca a Michael rodičmi? Musí byť KONIEC naozaj koncom? To, či sa všetko skončilo šťastne až na veky sa dozviete v knihe Bridgertonovci: Šťastne až naveky, kde nájdete osem epilógov a bonusový príbeh o samotnej múdrej a vtipnej Violet Bridgertonovej.

🥈2. miesto

🔎kniha Macbeth (Jo Nesbo)

V knihe najčítanejšieho nórskeho autora detektívok Jo Nesboa sa skvele premieňajú doba, reálie, kaliber aj mnohí aktéri Shakespearovej vrcholnej tragédie do súčasnosti.

🥉3. miesto

 kniha Disney: Adventný kalendár

Rozprávka na každý deň! Vstúpte do čarovného sveta rozprávok a tešte sa na Vianoce s obľúbenými animovanými hrdinami od Disneyho! Prečítajte si s deťmi o ich neuveriteľných dobrodružstvách.

 

 4. miesto

🔎kniha Búrlivá krv (Robert Galbraith)

Neodolateľný Cormoran strike je späť v piatom pokračovaní bestsellerovej krimi série! Je možné vyriešiť 40 rokov starý prípad? Počas rodinnej návštevy v Cornwalle oslovia súkromného detektíva Cormorana Strikea, aby sa pozrel na prípad zmiznutia Margot Bamboroughovej z roku 1974.

5. miesto

kniha Rýchlokurz geniality (Ľudovít Ódor) 

Kniha Rýchlokurz geniality vás na viac ako 650 stranách prevedie tými najdôležitejšími trendmi súčasnosti aj budúcnosti. Nezľaknite sa! Aj kvantová mechanika, HDP, príjmové rozdiely, starnutie populácie, fungovanie počítačov či nekonečno sa dajú zrozumiteľne vysvetliť – pokiaľ máte vzdelanie, skúsenosti, nadhľad a humor ako autor knihy, ekonóm Ľudovít Ódor.

6. miesto

❤️ kniha Čajovňa v Tokiu (Julie Caplin)

Pripravte si šálku voňavého čaju, pohodlne sa usaďte na svoje obľúbené miesto a začítajte sa do romantického príbehu o veľkej láske, ktorá sa neočakávane znova rozhorí v jednej malej očarujúcej čajovni.

7. miesto

kniha Hovoriace zvieratá

Táto krásna farebná zvuková knižka predstavuje malým čitateľom voľne žijúce zvieratká z celého sveta. Pri spoznávaní zvieratiek a počúvaní zvukov, ktoré vydávajú, zažijú deti kopec zábavy. 

 8. miesto

kniha Hovoriaca farma

S jednotlivými stranami knihy sa môžeš začať hrať stlačením spúšťacieho tlačítka, ktoré je na každej strane knihy.

 9. miesto

❤️kniha Končí sa to nami (Colleen Hoover)

Lily si v detstve vytrpela svoje. Po otcovej smrti opúšťa rodný Maine a usádza sa v Bostone, v meste, kde je všetko lepšie. Aspoň tak jej to kedysi tvrdil Atlas, Lilina spriaznená duša a prvá láska.

10. miesto

❤️kniha Hypotéza lásky (Ali Hazelwood)

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…

 

💡 Dobré vedieť: Knihy si môžeš zakúpiť na www. gorila.sk so zľavou 21%