📣 Gorilácke Akcie a Zľavy 🛒

Chceš čítať viac kníh za menej peňazí? Ak áno, tieto knižné výpredaje čakajú len na teba!

Vieš, že Gorila pripravuje každý mesiac nové a nové knižné výpredaje, aby z akčnej ponuky mala radosť aj tvoja peňaženka? Z aktuálnych výpredajov vyberáme tie najlepšie kúsky:

 

Veľké knižné upratovanie – zľavy do 88%

 

Harry Potter a Prekliate dieťa so zľavou 50%

Vždy bolo ťažké byť Harrym Potterom a nie je to ľahké ani dnes, keď je prepracovaným zamestnancom Ministerstva mágie, manželom a otcom troch školopovinných detí.
Harry zápasí s minulosťou, ktorá sa ustavične vracia.

Jeho najmladšiemu synovi Albusovi pripadla ťarcha rodinného dedičstva, o ktoré nikdy nemal záujem. Keď minulosť a prítomnosť vytvoria hrozivú výbušnú zmes, otec aj syn musia čeliť nepríjemnej pravde, že raz sa temnota zjaví na nečakaných miestach.

 

Tri sestry so zľavou 50%

Viera je učiteľka. Má rada svoju prácu, rodinu. Len dcéra Liv dospieva akosi prirýchlo.

Lucia je matka dvoch malých chlapcov, ktorí potrebujú veľa lásky a pozornosti. V manželovi Tomášovi však oporu nenachádza.

Najmladšia Ema je slobodná. V láske sa jej nedarí, ale stále verí, že raz sa dočká.
Tri sestry a mama, na ktorú dvom z nich nezostáva čas.

 

Gorilácke pr€kvapčo – zľavy do 90%

 

Chatrč so zľavou 66%

Ohromujúci úspech Chatrče možno pripísať Youngovmu majstrovstvu kazateľa, keďže veľmi ľudsky stvárnil následky dlhoročného utrpenia, ktoré zo života robí peklo. Strata najbližších býva najhlbším úderom a často omieľaná formulka: ‚Čas je najlepší liečiteľ ‛ v mnohých prípadoch až tak veľmi nezaberá.

Wm. Paul Young v Chatrči podvedome prináša psychický návod, ako postupovať a bojovať proti vlastnému smútku, pochopiť ho a nakoniec sa s ním vyrovnať.

 

Pilates krok za krokom so zľavou 64%

Kniha Pilates krok za krokom je vaším trpezlivým učiteľom. ukáže vám základné pohyby a techniky dýchania, naučí vás, ako získať istotu a zručnosť pri cvičení.

Od základov vám vysvetlí všetky polohy a série cvikov.

Je plná užitočných rád a pomôže vám, keď sa vám nebude dariť.

 

Knižný výpredaj Fortuna Libri – zľavy do 67%

 

Návod na obsluhu dieťaťa so zľavou 57%

Zdravo motivačný román o rodičoch, deťoch a večnom spojení medzi nimi, ktoré nikdy nevyprchá, nadväzuje na autorkin predchádzajúci, mimoriadne úspešný román Návod na obsluhu lásky.

Aj tentoraz autorka predstavuje príbehy slovenských rodín, ktorým na malý moment do života vstupuje psychologička Tamara Koch, aby im ukázala, aký dôležitý je v živote nadhľad, ktorý prináša viac osohu ako hádky, humor, ktorý ponúka viac šancí na úspech ako zlosť.

 

Rok v Spievankove – boxy so 4 lepolerami so zľavou 49%

Azda nie je na Slovensku dieťa, ktoré by nepoznalo Spievanku a Zahrajka zo zázračnej krajiny Spievankovo.

Tentoraz sa Spievanka a Zahrajko predstavia deťom v štyroch leporelách. Počas štyroch ročných období zažijú v Spievankove nezabudnuteľné dobrodružstvá.

 

Korunné zľavy – zľavy do 66%

 

Nikdy mi nebolo lepšie so zľavou 60%

Anetin postoj k životu poznačil rozchod rodičov, keď bola ešte malým dievčatkom. Aj mamina túžba po objatiach, ale najmä otcova prelietavosť vo vzťahoch s inými ženami.

Keď prežijete detstvo v takom prostredí, nie je jednoduché nájsť si v dospelosti muža, ktorý by zapadal do predstáv o prijateľnom partnerovi. Ale vnútorné túžby nepotlačíš.

Sú tu a nútia človeka konať živelne. Aj Anetu zaskočili. Túži po láske, podvedome ju hľadá.

 

Kronika sendvičovej ženy so zľavou 60%

Šiesty román od slovenskej autorky bestsellerov SLADKÝ ŽIVOT OPATROVATEĽKY a SHALOM. O tom, že ani dvadsaťosem rokov spokojného manželstva nemusí zaručiť jeho ďalší hladký priebeh. O tom, že dnešní mladí sa dlho hľadajú; pracujú či študujú na pokračovanie a medzitým celkom samozrejme využívajú Hotel Mama.

O tom, že starnúci rodičia dôchodcovia automaticky vyžadujú od svojich detí starostlivosť, akú boli schopní poskytnúť oni sami svojim rodičom, pravda, v inej dobe.

 

Špeciálna ponuka

Kúzelné hravé zľavy – zľavy do 20%

Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami.

Kúzelné čítanie – Svet zvierat so zľavou 20%

 

 

 

 

 

 

 

Akcie a zľavy na jednom mieste nájdeš na tomto odkaze TU.