Pripravte sa na nový príbeh od Dominika Dána – Nevieš dňa, nevieš hodiny!

Uvoľnite už teraz miesto v knižnici pre novú dánovku! December patrí Dominikovi Dánovi a knihe Nevieš dňa, nevieš hodiny.

Predobjednávka na knihu Nevieš dňa, nevieš hodiny ➡ TU

Nádych, výdych…Áno, je to pravda. Tento rok budete opäť čítať nový príbeh od kultového spisovateľa Dominika Dána. Po knihe Pochovaní zaživa, ktorá uzrela svetlo knižného sveta v júli, takmer po pol roku vychádza nová kniha Nevieš dňa, nevieš hodiny.

Aký prípad rieši detektív Krauz v knihe Nevieš dňa, nevieš hodiny? 

Pripravovaná kniha Nevieš dňa, nevieš hodiny odkrýva prípad, ktorý má veľa otáznikov. Detektívny tím na čele s Richardom Krauzom má za úlohu vyriešiť, na prvý nevyriešiteľný prípad….

Tak to bolo aj v pamätný deň na prelome tisícročí – na Silvestra 1999. Dve hodiny pred polnocou ho zavolali na cintorín k náhrobnému kameňu postriekanému krvou. Krv nebola jediná zvláštnosť na hrobe, záhadnejší bol čerstvo vytesaný dátum úmrtia – zajtrajší deň, prvý deň nového milénia.

Na prvý pohľad hlúpy žart, no detektíva Krauza prejde smiech v momente, keď mu z operačného strediska zahlásia, že majiteľ hrobu prvú hodinu po polnoci naozaj zomrel. Osud sa s ním kruto zahral, nech plánoval svoju smrť akokoľvek precízne, niekto ho predbehol. Muža strelili do chrbta spôsobom vylučujúcim samovraždu…

Kniha Nevieš dňa, nevieš hodiny je ďalšou z dánoviek, ktorá by nemala uniknúť vašej knižnej pozornosti. Knihu nájdete v ponuke Gorila.sk so super zľavou TU