Knižná hitparáda: TOP knihy za mesiac október 2019

Knihy, knihy a ešte raz knihy. Čítame ich radi a veľa! Prečítali ste v októbri aj tieto najpredávanejšie knihy?

Gorila pre vás pripravila rebríček TOP KNÍH za mesiac október 2019, ktorý je zostavený na základe predajnosti za uplynulý mesiac.

1. Táňa Keleová-Vasilková: Zrkadlo

Helena s Vladom majú také… obyčajné manželstvo. Bez väčších konfliktov, ale aj bez potrebnej iskry, ktorá by mu dávala láskavosť a hrejivosť. Helenu to trápi, no nevie, čo s tým, ako to zmeniť.

2. Ondrej Sokol: Ako som vozil Nórov 2 

Ondrej Sokol omnoho radšej počúva, než rozpráva. Vypočul teda modlitby i zbožné priania svojich fanúšikov a napísal pokračovanie svojho úspešného debutu o patáliách s vozením Nórov v autobusoch.

3. Daniel Silva: Nové dievča 

predobjednávka: titul vychádza 26. novembra

Do exkluzívnej súkromnej školy vo Švajčiarsku prichádza každé ráno krásna dievčina s havraními vlasmi, sprevádzaná autokolónou hodnou hlavy štátu. Jej identita je zahalená tajomstvom.

4. Slovenská mafia 

Slovenská mafia je najkomplexnejším spracovaním dejín organizovaného zločinu na Slovensku od pádu komunizmu až po súčasnosť. Autor Ján Petrovič sa téme slovenskej mafie venuje od začiatku novinárskej kariéry. Pri príprave vyše 400-stranovej publikácie hovoril s mafiánmi…

5. Jozef Karika: Čierny rok: Koniec mafie 

Jozef Karika tentoraz prináša veľký román o tenkej hranici medzi dobrom a zlom, úspechom a pádom, minulosťou a súčasnosťou nášho štátu aj o križovatke, na ktorej sme sa ako spoločnosť ocitli.

6. Michael HjorthHans Rosenfeldt: Vyššia spravodlivosť

Policajný psychológ Sebastian Bergman sa pomaly vyrovnáva s myšlienkou, že jeho spolupráca s oddelením vrážd sa končí, a vracia sa k prednášaniu. Nie však nadlho.

7. Oteckovník

Milujete seriál Oteckovia a jeho hrdinov? Potom pre vás máme to pravé. Nový motivačný celoročný zápisník Oteckovník, bez ktorého sa nezaobíde žiaden fanúšik seriálu.

8. Fitness diár® 2020

predobjednávka: titul vychádza 22. novembra

Inšpiruj sa ako zdravo žiť a mať úctu k sebe samej. Aj v čase, keď myseľ hovorí stop, dokáž telu, že to zvládneš. Diár plný radosti, motivácie, šťastia a lásky k sebe samej bude tvojim verným pomocníkom.

9. Anna Todd: After 4: Puto

Život Tessy a Hardina je plný prekvapení. Ich vzťah je osudový, no každá prekážka, ktorá sa im postaví do cesty, otrasie základmi ich vzťahu aj Hardinovou nepreniknuteľnou maskou.

10. Lucia Sasková: Odsúdená 

Hlavná hrdinka musí nečakane čeliť krutej diagnóze, ktorá jej obráti naruby celý život. Má pocit, že ju nespravodlivo odsúdili na smrť, hoci sa ničím neprevinila – bez možnosti obhajoby či odvolania.