🏆Najpredávanejšie knihy za mesiac apríl

Aký bol knižný apríl? Jedna veľká ❤️romantika, ale aj 🔎detektívka! Pozri si zoznam 10 najpredávanejších kníh a zistíš, že…

… prvé a desiate miesto patrí romantike! A knižný kruh sa uzavrel, to znamená len jedno: tvoje nové čítanie nájdeš v tomto článku! Dočítania 😍

Gorila pripravila rebríček TOP KNÍH, ktorý je zostavený na základe predajnosti za mesiac apríl 2022.

🥇1. miesto

❤️kniha Ďalších 365 dní – 3. diel série 365 dní (Blanka Lipińska)

Ďalších 365 dní je pokračovanie bestsellerovej série Blanky Lipińskej o Laure Bielovej, ktorú unesie šéf sicílskej mafie.

🥈2. miesto

🔎kolekcia Slečna Marplová a záhady (Agatha Christie)

Luxusne vybavená, bohato ilustrovaná kniha s kazetou obsahuje 56 poviedok.

🥉3. miesto

😆kniha Pomsta je sladká, a.s. (Jonas Jonasson)

Typické jonassonovské bizarné postavičky, absurdné situácie a všadeprítomný humor robia z piatej autorovej knihy Pomsta je sladká, a. s. opäť skvelé čítanie.

 4. miesto

🔎kniha Macbeth (Jo Nesbo)

V knihe najčítanejšieho nórskeho autora detektívok Jo Nesboa sa skvele premieňajú doba, reálie, kaliber aj mnohí aktéri Shakespearovej vrcholnej tragédie do súčasnosti.

5. miesto

🔎kniha V sieti (Jorn Lier Host)

V najnovšej knihe J. L. Horsta kontaktuje inšpektora Wistinga adminka crowdsolvingovej stránky a požiada ho o pomoc. Jedna členka amatérskeho onlineového vyšetrovacieho tímu bez stopy zmizla.

6. miesto

❤️kniha Nevhodný návrh (Julia Quinn)

Benedict Bridgerton, druhý najstarší brat Bridgertonovcov, počas maškarného plesu svojej matky stretne dámu, ktorá ho očarí až tak, že na ňu nemôže prestať myslieť. Nepozná jej meno a tiež nikdy nevidel jej tvár.

 7. miesto

❤️kniha Vikomt, ktorý ma miloval (Julia Quinn)

Lovecká sezóna roku 1814 bola zahájená a existuje len malá nádej, že oproti roku 1813 uvidíme nejaké veľké zmeny. Spoločenské večierky znovu zaplnili Ctižiadostivé matky, ktorých cieľom je vydať svoje drahé dcérenky za Odhodlaných starých mládencov.

 8. miesto

❤️kniha Vojvoda a ja (Julia Quinn)

Zdá sa, že Simonovi Bassetovi chýba už len kúsok k tomu, aby požiadal o ruku sestru svojho najlepšieho priateľa – pôvabnú Daphne Bridgertonovú. Ale iba oni dvaja vedia pravdu.

 9. miesto

❤️kniha Romantický pán Bridgerton (Julia Quinn)

Colin Bridgerton je jeden z najžiadanejších starých mládencov v Londýne. Jeho priateľka Penelope Featheringtonová je do neho už roky zamilovaná, ale keď sa stane náhodným svedkom Colinovho vyhlásenia, že sa s ňou nikdy neožení.

10. miesto

❤️kniha Ohrdnuté srdce (Jana Pronská)

Po fantazijnom románe Princezná z Izmiru sa prvá dáma slovenskej historickej romance Jana Pronská znovu vrátila k obľúbenému žánru, aby svojim verným i novým čitateľom ponúkla ďalší pútavý príbeh odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku, plný vášní, nenávisti a lásky.

 

💡 Dobré vedieť: Knihy si môžeš zakúpiť na www. gorila.sk so zľavou 21%