🏆Najpredávanejšie knihy za mesiac august

Aké bolo knižné leto? Podľa TOP 10 najpredávanejších kníh romantickodetektívnopsychologicky zaujímavé! Dosť bolo tajností, pozri si zoznam!

Aaaaa,  slniečkovanie pri vode spojené s čítaním kníh je už za nami, ale aké knihy sa čítali počas leta, to všetko je ešte pred nami! Čo už teraz môže prezradiť Gorila – také knižné leto si dlho nepamätá! Prečo? Prvé miesto patrí knihe Príbeh umenia a spisovateľka Colleen Hoover má až trojnásobné zastúpenie, čítaj ďalej, zistíš viac!

Gorila pripravila rebríček TOP KNÍH, ktorý je zostavený na základe predajnosti za mesiac august 2022.

🥇1. miesto

kniha Príbeh umenia (Ernst H. Gombrich)

Príbeh umenia už desaťročia zostáva bezkonkurenčným úvodom do dejín umenia. Vzdeláva a zároveň prináša radosť. Čitatelia všetkých vekových kategórií a vzdelanostnej úrovne na celom svete našli v profesorovi Gombrichovi skvelého rozprávača.

🥈2. miesto

🔎 kniha Tajomný závoj (Dominik Dán)

V poradí 34. diel krimi série s Richardom Krauzom, ktorý preverí aj tých najskúsenejších. Opäť nás čaká prípad, na ktorý tak skoro nezabudneme.

🥉3. miesto

🔎kniha Macbeth (Jo Nesbo)

V knihe najčítanejšieho nórskeho autora detektívok Jo Nesboa sa skvele premieňajú doba, reálie, kaliber aj mnohí aktéri Shakespearovej vrcholnej tragédie do súčasnosti.

 

 4. miesto

❤️kniha Reminders of Him (Colleen Hoover)

Kenna Rowanová si päť rokov odpykala trest vo väzení za tragický omyl. Teraz sa vracia do mesta, kde sa medzitým všetko zvrtlo, a dúfa, že sa stretne so svojou päťročnou dcérou, ktorú nikdy ani len nezahliadla.

5. miesto

❤️kniha Končí sa to nami (Colleen Hoover)

Lily si v detstve vytrpela svoje. Po otcovej smrti opúšťa rodný Maine a usádza sa v Bostone, v meste, kde je všetko lepšie. Aspoň tak jej to kedysi tvrdil Atlas, Lilina spriaznená duša a prvá láska.

6. miesto

❤️kniha Ďalších 365 dní – 3. diel série 365 dní (Blanka Lipińska)

Ďalších 365 dní je pokračovanie bestsellerovej série Blanky Lipińskej o Laure Bielovej, ktorú unesie šéf sicílskej mafie.

7. miesto

❤️kniha Ugly love (Colleen Hoover)

Od autorky bestselleru Končí sa to nami. Nepýtajte sa na minulosť a nepočítajte s budúcnosťou. Dve jasné pravidlá. Ale ako dlho môžu fungovať v láske?

 8. miesto

❤️kniha Hypotéza lásky (Ali Hazelwood)

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…

 9. miesto

kniha Psychológia pre milujúcich rodičov (Bašnáková, Vavráková, Zemandl)

Tri psychologičky, vedkyne a mamy detailne rozoberajú prvý rok bábätka. Venujú sa témam, ktoré sú s týmto obdobím úzko späté – vzťahová väzba, temperament, plač a spánok bábätka, jeho emočný aj rozumový vývin.

10. miesto

🔎kniha Smršť (Jozef Karika)

Nočná jazda autom, naokolo tma a ľudoprázdna pustina. Za tebou prízrak stareny v pohrebných šatách, ktorý je bližšie zakaždým, keď čo i len na chvíľu zastaneš…

 

💡 Dobré vedieť: Knihy si môžeš zakúpiť na www. gorila.sk so zľavou 21%