Nájdite si svojho MARŤANA!

A keby to bolo možné, tak čo najskôr! Nerozumiete nám? Nebojte sa, keď sa začítate do nasledujúcich viet, budete mať v tom jasno.

…čo ste vždy chceli vedieť o psychológii, ale škola vám nedala odpoveď…

Posledný vedecký výskum potvrdil, že psychická bolesť „bolí viac“ ako fyzická bolesť. Tí z vás, ktorí mali tú česť spoznať neduhy duše vedia, že na každé ochorenie má vplyv vaša psychika – či sa podáte chorobe, alebo nie, je len na vás. Nezabudnite, že aj v tomto prípade platí, že v zdravom tele, zdravý duch. Ak budete mať v pokoj duši, všetko pôjde správnym smerom. Myslíte si, že sa nám to ľahko píše? Áno, pretože za tým stojí kniha Najděte si svého marťana.

Kniha Najdéte si svého marťana je výnimočná v tom, že konečne sa na knižnom trhu našla odborná kniha, ktorá je napísaná veľmi zrozumiteľne. Nemusíte sa obávať vedeckých výrazov, stačí mať chuť dozvedieť sa niečo nové.

Knihu majú v obľube najmä mamičky, ktoré si neraz nevedia dať rady so svojimi detičkami. V knihe nájdete to, čo ste márne hľadali – úprimný pohľad na medziľudské vzťahy a výchovu malých detí.

Autor knihy Marek Herman tvrdí, že ak chcete mať spokojné dieťa, musí byť spokojná matka.

Myslíte si, že v niektorých prípadoch je to utópia? Ak sa začítate do knihy Najdéte si svého Marťana, nebudete ľutovať čas, ktorý ste venovali knihe.